Osmrtnice

Spomini so kot iskre, ki pod pepelom tlijo,
a ko jih razgrneš, vedno znova zažarijo.

(J. W. Goethe)

TEREZIJA URŠIČ

Obveščamo vas o žalostni vesti, da je umrla Terezija Uršič, rojena Slanovec, po domače MEJAČEVA MAMA, iz Tunjic pri Kamniku, Košiše 21. Pogreb pokojne bo potekal na pokopališču v Tunjicah, in sicer v torek, 19. marca 2019, ob 16. uri. Žara bo na dan pogreba, od 9. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Dragi svojci in ostali žalujoči, izrekamo vam iskreno sožalje!

HELENA SERKO

Obveščamo vas o žalostni vesti, da je umrla Helena Serko, rojena Gornik, iz ulice Josipa Ogrinca 4 v Kamniku, nazadnje oskrbovanka Doma Starejših občanov Kamnik, sicer pa borka pohorskega bataljona in upokojenka zdravstvenega doma Kamnik. Pogreb pokojne bo potekal na pokopališču na Žalah v Kamniku, in sicer v sredo, 20. marca 2019, ob 15. uri. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici. Cvetje in sveče svojci hvaležno odklanjajo.

Dragi svojci in ostali žalujoči, izrekamo vam iskreno sožalje!

JOŽEF VAVPETIČ

Sporočamo vam žalostno vest, da je umrl Jožef Vavpetič iz Podgorja 53 pri Kamniku, upokojenec Kemijske industrije Kamnik. Pogreb pokojnega bo potekal na pokopališču na Žalah v Kamniku, in sicer v petek, 22. marca 2019, ob 14. uri. Žara bo na dan pogreba, od 10. ure dalje, v tamkajšnji poslovilni vežici.

Svojcem in vsem ostalim žalujočim izrekamo iskreno sožalje!